Oudejaarstoernooi 2017; de foto’s!

Badmintonclub Ruurlo bedankt alle deelnemers van de 2017 editie van het oudejaarstoernooi!
Er deden dit jaar maar liefst 16 teams mee.

Rond 19:30 stond de sporthal vol met fanatiekelingen om de spieren warm te slaan voor de aankomende matches.
In matches van 9 minuten moesten twee teams het tegen elkaar opnemen op één van de 6 velden. Waarbij er in de eerste rondes voor de koffiepauze bewezen moest worden hoe graag de teams mogelijk miljonair wouden worden.
Na een kop koffie of thee met een lekkere koek konden de teams zich gaan bewijzen in de tweede ronde. Waarbij in de loop van de avond de teams met de meeste overwinningen streden voor de 1e, 2e en 3e plek. Zoals ieder jaar was er ook  weer een poedelprijs beschikbaar gesteld.
Nadat alle wedstrijden gespeeld waren konden de deelnemers zich verfrissen in de kleedkamers en begeven richting de kantine.
Erelid en puntenteller van de avond Erik Klein Bluemink bedankte de aanwezige teams voor hun aanwezigheid en sportieve bijdrage en bekroonde de teams met mooie prijzen onder het genot van lekkere hapjes, koekjes, chips en nootjes om de geslaagde avond af te sluiten.

Ook bedankt BC Ruurlo fotograaf Hans Wielakker van Achterhoekfoto.nl voor het bijwonen van het oudejaarstoernooi en de gemaakte foto’s.
Fotocollage op Achterhoekfoto:   Oudejaarstoernooi 2017 Badmintonclub Ruurlo

1e prijs:   Op het nippertje

2e prijs:   Zware Jongens

3e prijs:   Zwaanspaan

Poedelprijs:  Gillende Meiden

Team Carbid, De Bikers, De Gappies, Gillende Meiden, Knalpotten, Nieuwjaarsrolletjes, Olde Noabers, Op het nippertje ,Oud en Nieuw, Team Wentink, The Return of Badminators, Veldhoek / Varssel, Von Breijens, Vuurpijlen, Zwaanspaan en de Zware Jongens bedankt voor de deelname en hopelijk tot volgend jaar!

Voor de gemaakte foto’s ga naar ons fotoboek of klik op onderstaande afbeelding