Belangrijk nieuws omtrent Potgrondactie 2020

LET OP! Reeds geplaatste bestellingen via het bestelformulier, email of telefonisch worden nog wel gewoon afgeleverd op 14 maart! (de bestellingen van 21 maart bezorgen wij in verband met deze omstandigheden op 14 maart). Wij sturen hier nog een extra mail voor achter aan, naast de reeds ontvangen bevestigingsmail.

Beste,

Het nieuws rondom het coronavirus is je vast niet ontgaan. Ook het bestuur van Badmintonclub Ruurlo heeft het nieuws aandachtig in de gaten gehouden en gevolgd.
Gezien de huidige situatie rondom het virus heeft het bestuur besloten dat de potgrondactie van 2020 niet op 14 en 21 maart plaats zal gaan vinden, maar proberen wij dit op een later nog niet besloten datum.
Wij volgen hiermee het advies op van de persconferentie welke vandaag 12-03-2020 door de overheid is afgegeven. Wij willen hiermee zowel onze leden als de inwoners van Ruurlo beschermen tegen het coronavirus en de gevolgen hiervan.

Wij hopen op uw begrip in deze beslissing.
Meer informatie over de persconferentie is te lezen op:

Informatie over een vervolgdatum voor de potgrondactie zal opnieuw worden gedeeld op een nader te bepalen datum.
Mochten wij de potgrondactie van dit jaar helemaal niet meer door laten gaan laten wij dit u natuurlijk ook weten.

Bestuur Badmintonclub Ruurlo

Jubileumtoernooi Badmintonclub Ruurlo

RUURLO – Badmintonclub Ruurlo bestaat op 5 maart veertig jaar. Om deze mijlpaal te vieren organiseert de badmintonclub op 7 maart, naast het reeds succesvolle Oudejaarstoernooi, een jubileum/reünietoernooi voor iedereen die ooit in de gezellige sporthal ‘t Rikkenhage de shuttle over het net wist te tillen, voor degenen die dit nog steeds doen en ook voor degenen die deze badmintonveteranen durven uit te dagen.

De avond staat naast de sportieve prestaties uiteraard in het teken van het weerzien, verhalen uit de oude doos en gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje. Dit laatste natuurlijk wanneer men moe maar voldaan, mopperend of zingend de kleedkamer heeft verlaten. Belangstellenden kunnen kan zich opgeven voor deze jubileumavond via het e-mailadres info@bcruurlo.nl. Opgeven is niet verplicht maat geeft ons wel een indicatie hoeveel personen wij kunnen verwachten.

We willen om 19:30 beginnen.

Het recreantenteam van Badmintonclub Ruurlo is dit seizoen kampioen geworden. Het team is vorige week donderdag gehuldigd tijdens de jaarlijkse ledenvergadering.

Het badmintonseizoen is weer begonnen!

De zomer is weer voorbij, de vakanties zitten er op en de scholen zijn weer begonnen. Dat betekent dat het sportseizoen ook weer gaat beginnen.
Vanaf donderdag 30 augustus beginnen wij weer met de trainingen en onze speelavonden. De jeugd begint om 19.00 uur en de senioren vanaf 20.30 uur

Om deze fantastische zomer af te sluiten hebben we nu een speciale actie. Word je nu lid, dan betaal je tot 2019 geen contributie. 
Vraag naar de voorwaarden.

 

De Potgrondactie 2018!

Nog even, dan staat de lente weer voor de deur!!
Tijd voor een ieder om weer aan de verzorging van de tuin te gaan denken. Evenals voorgaande jaren wil Badmintonclub Ruurlo in samenwerking met Welkoop Ruurlo u hierbij graag een handje helpen, door u tijdig en zonder pijn in de rug van potgrond, bemeste tuinaarde, kokospotgrond, tuinturf en koemest te voorzien.
Leden van de badmintonclub komen langs op:

Zaterdag 10 maart ten oosten van de Barchemseweg, Dorpstraat

en op

Zaterdag 17 maart ten westen van de Barchemseweg, Dorpstraat

40 l. bemeste tuinaarde               á €  4,-             of 6 voor € 22,50

40 l. potgrond                               á €  5,50          of 4 voor € 20,-

40 l. tuinturf                                  á €  5,50

40 l. kokospotgrond                      á €  7,-

10 l. koemestkorrels                     á €  7,50

25 l. koemestkorrels                     á €12,50

Heeft tijdens deze dagen geen contant geld in huis , mag u het ook overmaken op:
NL 75 RABO 03567.187.27

U kunt uw bestelling alvast aan ons doorgeven door een mailtje te sturen naar:      potgrond@bcruurlo.nl

Geef in dit mailtje tenminste uw naam, uw adres en uw gewenste bestelling op.
Betaling kan op 10 of 17 maart als wij bij u voor de deur staan met uw bestelling (alleen contant), of u kunt het vooraf overmaken aan bovenstaand rekeningnummer.

Ook kunt u telefonisch bestellen op nummer 0545-273909 of 0573452859 of tijdens de potgrondactie op 06-28290909

Heeft u helemaal geen potgrond nodig, kom dan eens vrijblijvend langs op de donderdagavond in de sporthal om Badminton te spelen.

Jeugd is welkom vanaf 18:45 uur

Senioren zijn welkom vanaf 20:00 uur.