Jubileumtoernooi Badmintonclub Ruurlo

RUURLO – Badmintonclub Ruurlo bestaat op 5 maart veertig jaar. Om deze mijlpaal te vieren organiseert de badmintonclub op 7 maart, naast het reeds succesvolle Oudejaarstoernooi, een jubileum/reünietoernooi voor iedereen die ooit in de gezellige sporthal ’t Rikkenhage de shuttle over het net wist te tillen, voor degenen die dit nog steeds doen en ook voor degenen die deze badmintonveteranen durven uit te dagen.

De avond staat naast de sportieve prestaties uiteraard in het teken van het weerzien, verhalen uit de oude doos en gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje. Dit laatste natuurlijk wanneer men moe maar voldaan, mopperend of zingend de kleedkamer heeft verlaten. Belangstellenden kunnen kan zich opgeven voor deze jubileumavond via het e-mailadres info@bcruurlo.nl. Opgeven is niet verplicht maat geeft ons wel een indicatie hoeveel personen wij kunnen verwachten.

We willen om 19:30 beginnen.

Het recreantenteam van Badmintonclub Ruurlo is dit seizoen kampioen geworden. Het team is vorige week donderdag gehuldigd tijdens de jaarlijkse ledenvergadering.